SULJE VALIKKO

avaa valikko

RATKAISEVA VUOROVAIKUTUS : kasvatuksellisia kohtaamisia lasten kanssa : erikoispainos varhaiskasvattajille
32,60 €
PS-Kustannus
Sivumäärä: 201 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Eero on 4-vuotias päiväkotilainen. Hän on perheensä ainoa lapsi ja myös isovanhempiensa ensimmäinen lapsenlapsi. Eerolle etenkin isoissa ryhmissä toimiminen on hankalaa. Hänen mielestään aikuiset ovat vain häntä varten ja hänen on vaikea ymmärtää, että aikuisen huomio jakaantuu monelle lapselle. Jos Eero ei saa aikuisen huomiota, hän saattaa jopa lyödä muita lapsia.

Onko sinun ryhmässäsi Eeron kaltaisia lapsia? Miten sinä suhtaudut huomionkipeisiin lapsiin? Miten Eeron tilannetta voitaisiin helpottaa?

Kasvattaja kohtaa työssään päivittäin kymmeniä erilaisia lapsia. Kasvattajat opettaa tietoja ja taitoja, ohjaa, kannustaa, ojentaa, selvittelee ja keskustelee. Välillä hän myös pettyy, hermostuu ja väsyy. Tässä kaikille varhaiskasvattajille suunnatussa Ratkaiseva vuorovaikutus -kirjan erikoispainoksessa pienten lasten kanssa toimivat ammattilaiset kertovat kokemustensa pohjalta, miten he toimivat eri tilanteissa ja millaisia kohtaamisia lasten kanssa tapahtuu.

Kirjan kertomukset tuovat esiin hiljaista tietoa lasten kanssa toimivien arjesta, vuorovaikutustilanteista ja pedagogisista ratkaisuista tilanteissa, joita tapahtuu heidän työssään päivittäin. Näitä ovat esimerkiksi aran, levottoman, aggressiivisen tai sulkeutuneen lapsen kohtaaminen ja ohjaaminen.

Kasvattajan ajattelu muuttuu kokemusten myötä. Tämä teos tarjoaa luettavaksi vertaiskertomuksia, joista jokainen kasvattaja saa aineksia omien kokemustensa pohtimiseen ja ideoita ongelmallisten vuorovaikutustilanteiden ratkaisemiseen.

RATKAISEVA VUOROVAIKUTUS : kasvatuksellisia kohtaamisia lasten kanssa : erikoispainos varhaiskasvattajillezoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste