SULJE VALIKKO

avaa valikko

P niin kuin puutarha
39,90 €
Cozy Publishing
Sivumäärä: 177 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Heli Lahdenrannan ja Ulla-Maija Lähteenmäen kirjasarja saa odotetun jatko-osan. Menestyskirjat K niin kuin koti- ja H niin kuin huvila -teoksien rento ote tuodaan nyt myöspuutarhanhoitoon.

P niin kuin puutarha -teoksessa on runsaasti Ulla-MaijaLähteenmäen ottamia kuvia erilaisista vehreistä keitaista ympäri Suomen. Kuvien avulla lukija pääsee ideoimaan ja haaveilemaan omasta kukkamerestä. 15 eri puutarhakohdetta antavat kukin erilaisen näkökulman puutarhanhoitoon: Kirjassa matkataan siirtolapuutarhan suloisesta idyllistä puutarhakahvilaan ja lapsiperheen hyötypuutarhan kautta pienelle rivitalopihalle.

Kirjan tieto on käsitelty ja palasteltu huolella niin, että lukiessa ei tulet ietoähky, vaan lukija voi saada tietoa puutarhanhoidosta pienemmistätekstikokonaisuuksista. 200 puutarhanhoitovinkkiä sisältävä opus on jokaisen puutarhanhoidosta haaveilevan ja omaa pihaa kuokkivan hankintalistalla.

Vaikka puutarhakirjatarjonta on laaja, P niin kuin puutarha onnistuu tuomaan kuokkimiseen uuden näkökulman.Kirjan tekijät muistuttavat, että myös puutarhaa voi sisustaa, ja hyvä fiilis syntyy pienillä valinnoilla yllättävän helposti.

P niin kuin puutarhazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste