SULJE VALIKKO

avaa valikko

Vege : tuoreita makuja kotikeittiöstä
25,80 €
Readme.fi Oy
Sivumäärä: 300 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2015 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Huonoja uutisia! Kasvisruoka ei ole enää kasvissyöjien yksinoikeus. Tietoisuus kasvisruuan terveellisyydestä ja ruuan alkuperästä on saanut suomalaiset lisäämään kasvisten käyttöä. Ja tutkimusten mukaan kasviksista haluttaisiin tehdä ruokaa useamminkin. Mistä reseptit ja ohjeet maistuvan kasvisruuan tekoon?

Tästä. Vege! - Maistuvaa kasvisruokaa kaikille on kattava kokoelma kahden ruokaa rakastavan kasvissyöjäystävyksen kotikeittiöihin.

Reseptien lisäksi kirjassa on paljon vinkkejä ja idea-aukeamia mm. vähän vieraampiin keittiöihin tai raaka-aineisiin. Pääpaino kirjassa on kuitenkin nopeasti valmistettavissa ja maukkaissa kasvisruuissa, joista pitääkseen ei tarvitse olla kasvissyöjäkään.

Ituja, tofua tai soijarouhetta resepteistä etsiville kirja tuottaa valvavan pettymyksen. Kirjan tekijät ovat keskittyneet reseptiikassaan kaikista maukkaimpiin, eri vuodenaikojen parhaisiin kasvisraaka-aineisiin. Kirjan reseptit ovat pääsääntöisesti - vaan ei orjallisesti - kotoisin Itämeren ja Välimeren alueilta. Mukana on innostavia ideoita tutuista raaka-aineista sekä kokeiluihin kannustavia vinkkejä.

Vege : tuoreita makuja kotikeittiöstäzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste