SULJE VALIKKO

avaa valikko

Joka kodin raivausopas : ja sillä siisti
21,40 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
144 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Onko tavaroita kotona aivan liikaa? Mahtuuko sinne sekaan enää ollenkaan? Mihin kaikki hankitut tavarat oikein mahtuvat?

Viime vuosien aikana ihmisten suhtautumisessa tavaran paljouteen on tapahtunut muutos. Joka kodin raivausopas -kirjassa esitellään kahdeksankohtainen reitti tavaroiden raivaukseen ja järjestämiseen tehokkaasti ja innostavasti.

Ylimääräisestä tavarasta halutaan nyt päästä eroon kiihtyvällä tahdilla ja uuden hankkimistakin pakoilee yhä suurempi määrä kuluttajia. Tavarasta on tullut uusi "läski" ja tavaramäärien vähentämisestä on tulossa uusi muoti-ilmiö niin ekohenkisten kuin yksinkertaisempaa elämää tavoittelevienkin keskuudessa.

Joka kodin raivausopas auttaa, opastaa ja kannustaa pienempään tavaramäärään siirtymisessä ja sen järjestämisessä. Tämän kirjan avulla voit selättää kaaoksen. Tällä hetkellä suomenkielisiä tämän alan kirjoja ei ole käytännössä saatavilla lainkaan.

Elina Alasentie on ammattijärjestäjä ja toiminut Suomen ammattijärjestäjät ry:n puheenjohtajistossa muutaman vuoden. Hän on koulutukseltaan ympäristötieteilijä, opettaja ja ammattijärjestäjä.

Joka kodin raivausopas : ja sillä siistizoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ