SULJE VALIKKO

avaa valikko

Johtajakirja - Suomalaisen kaunokirjallisuuden johtajia
22,00 €
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Sivumäärä: 238 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2010, 11.10.2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Johtajakirja esittelee kotimaista kaunokirjallisuutta johtamisen kannalta ja johtajuutta suomalaisille tutuiksi tulleiden fiktiivisten hahmojen kautta. Teos tarkastelee johtajuuteen liittyviä ilmiöitä ja lieveilmiöitä esimerkkiteosten ja johtamiskirjallisuuden avulla. Teos kartoittaa, mitä lisättävää suomalaisilla kirjailijoilla on johtamisesta käytävään keskusteluun.
Miksi johtajien – ja muidenkin ihmisten – kannattaisi lukea kaunokirjallisuutta? Kuinka toteutuu jaettu johtajuus Aleksis Kiven Seitsemässä veljeksessä? Soveltuuko Väinö Linnan Tuntematon sotilas johtamiskirjallisuudeksi? Minkälaisia haasteita ja tuntemuksia kokee muutosjohtaja, joka huomaa visioittensa kariutuvan ankaran majakkasaaren rantakallioihin? Onko liike-elämän etiikka luonteeltaan kahiseva?Johtajakirja on mainio analyysi kaunokirjallisuutemme johtamisopeista. Kun on päässyt kirjan loppuun, sille toivoisi lisää pituutta. Tämä on kiistaton todiste hyvästä lukukokemuksesta. Hannu Luntiala, Virke

Johtajakirja - Suomalaisen kaunokirjallisuuden johtajiazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste