SULJE VALIKKO

avaa valikko

Sarajevo : ja sen ympäristö
24,90 €
Savukeidas kustannus
Sivumäärä: 206 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2013 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Sarajevo, Euroopan Jerusalem, symboloi rauhaa ja eri uskontojen onnistunutta yhdessäoloa. Se on myös sisällissotien, herkullisen kahvintuoksun ja puheensorinan kaunis balkanilainen kaupunki.

Laajoine historiankatsauksineen, matkakertomuksineen ja paikallisten haastatteluineen kyseessä on paljon enemmän kuin pelkkä matkaopas. Kirjassa syvennytään Bosnian historiaan ja tarkastellaan viime sotaa useista eri näkökulmista. Lisäksi otetaan selvää, mitä mieltä freestyle-jalkapalloilija on deittiarvonnasta ja neuroradiologi nuorisotyöttömyydestä, muistellaan Titon aikoja sekä kauhulla että kaiholla, juodaan snapsit fransiskaaniveljen kanssa, hukkataan morsian häämatkalla, vieraillaan sodista ja kurjuudesta selvinneen, mutta modernisaation helppouksien tuhoamassa vuoristokylässä, löydetään parantolan Srebrenicasta, ja lähdetään ennakkoluulottomasti ratkaisemaan Bosnian pyramidien arvoitusta.

Sarajevo : ja sen ympäristözoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste