Etusivu > Elokuvat > Komedia

SUOMALAINEN MIES: OIVA LOHTANDER (5DVD-BOX)

Suomalainen mies: Oiva Lohtander (5DVD-box)
Tekijä: Jari Halonen; Tapio Piirainen; Oiva Lohtander
Julkaisija: VLMedia Oy (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   18,80
    
Tekijä:
Julkaisija:
Kieli:
Suomi
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2015, 17.07.2015
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
6416415969872

EUR
18,80

Tuote ei tilattavissa.
Suomalainen mies: Oiva Lohtander (5DVD-box)zoom
thumbthumb

18.80€ (Alv 24%) 15.16€ (Alv 0%)


Mikä voisi olla upeampi ilmestys kuin Suomalainen mies? Tähän kokoelmaan on kerätty kattaus elokuvia ja sarjoja, joissa suomalainen mies on parhaimmillaan.

Joulubileet, Oiva Lohtander - Paras miessivuosa-Jussi

Keskellä kesää Bona on päättänyt järjestää vankilasta vapautuvalle veljelleen Mikelle ikimuistoiset joulubileet. Possu varastetaan sikalasta, jouluherkut kaupasta ja kuusi taidenäyttelyn avajaisista. Joulupukin tärkeän roolin vetää uskoon tullut pikkurikollinen Hämäläinen (Oiva Lohtander), joka oli myynyt Miken epäonniseen pankkiryöstöön rikkinäisen haulikon ja pakoauton, joka ei toiminut

Poliisin poika

Hikinen kesäpäivä Rovaniemellä. Trampas, viinaan menevä pikkurikollinen on päättänyt nostaa pankista kerralla enemmän. Kumppaniksi tulee Lepsu, epäonnistuja ties monennessa polvessa. Autokuskiksi saadaan Jusse, musta mies Ruandasta. Mukana on myös raskaana oleva Marjaana, Trampaksen aviopuoliso ja Lepsun sisko. Eikä mikään mene suunnitelmien mukaan.

Raid

Ruotsissa asuva Raid tulee ystävänsä Ukin kutsumana Suomeen. Ukin tytär Merja on tehnyt itsemurhan, mihin vastuullisena Uki pitää tyttären työnantajaa Esconia. Komisario Eero Janssonin (Oiva Lohtander) syliin puolestaan putoaa hankala poliisimurha. Aluksi jäljet tuntuvat johtavan Raidiin, mutta pian Jansson ymmärtää maalin olevan muualla. Raidin ja Janssonin edut yhdistyvät, kun esiin nousee vastustajia, joiden valta ulottuu joka paikkaan ja käsi joka taskuun.

Nyrölä 3

Kesäyö, maalaisidylli, moottoripyöräjengi ja murha. Murhaaja ei löydy minihameessa ja korkokengissä kuten uusi nimismies Jaana Mansikka luulee, vaan kumisaappaissa, haulikko kädessä. Jaana saa avukseen omaperäisen pastori Rouhiaisen (Oiva Lohtander) ja murhatun ystävän Saddamin (Kai Lehtinen). Kylää hallitseva moottoripyöräjengi tekee todistajat vaiteliaiksi..


Pääosissa: Oiva Lohtander; Kai Lehtinen; Mari Rantasila
Genre: Draama
Tuottaja: VLMedia
Ohjaus: Tapio Piirainen; Jari Halonen
Vuosi: 1996-2004
Maa: Suomi
Kesto: 718 min
Ääni: Dolby Digital Stereo ja Mono
Kieli: Suomi
Teksitys: Suomi (ei Joulubileet), Englanti (ei Nyrölä 3)
Kuva: 4:3, 16:9
Levyt: 5
Formaatti: DVD
Ikä: 12
Symbolit: Väkivalta Seksi


EUR
18,80
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste