SULJE VALIKKO

avaa valikko

Darlah - 172 tuntia kuussa
24,90 €
Karisto Oy
Sivumäärä: 350 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2012 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Tummanpuhuva scifi-trilleri nuorille huimapäille!

NASA aikoo palata Kuuhun yli 40 vuoden jälkeen ja järjestää ennen-näkemättömän, maailmanlaajuisen arvonnan. Norjalainen Mia, japanilainen Midori ja ranskalainen Antoine ovat kolme onnekasta, jotka pääsevät mukaan ainutlaatuiselle matkalle vuoden 1969 kuuraketin kopiolla. Samaan aikaan dementoinut entinen astronautti seuraa kauhulla vanhainkodin tv:stä matkan uutisointia – Kuuhun ei pidä palata! NASAa täytyy varoittaa! Mutta nuoret ovat jo perillä Darlah-nimisessä tukikohdasssa.

Pian yhteys Maahan katkeaa. Tukikohdan generaattori sammuu. Happivarastot hupenevat. Antoine katoaa. Ja Kuun pimeä puoli näyttää pelottavat, visusti vaietut kasvonsa.

Darlah – 172 tuntia Kuussa on nuorille aikuisille suunnattu omalaatuinen, apokalyptinen avaruusjännäri, joka heijastelee myös oivaltavasti tosi tv -aikakautta. Romaanin kauhua hipova jännitys puree varmasti poikalukijoihinkin. Teos voitti kotimaansa arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon, Brageprisenin, ja ilmestyy jättikustantaja Little, Brownin julkaisemana myös USA:n markkinoilla vuonna 2012.

Kirjaa kuvittavat valokuvat, koodit ja tekniset piirustukset lisäävät tarinan todentuntua.

Johan Harstad (s. 1979 Stavangerissa)
on Norjan tunnetuimpia nykykirjailijoita. Darlah – 172 tuntia Kuussa on hänen ensimmäinen nuortenkirjansa. Sen lisäksi hän on kirjoittanut neljä muuta teosta, joista kaksi on julkaistu myös suomeksi.

”Ei heikkohermoisille.”
– Dagsavisen

Darlah - 172 tuntia kuussazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste