SULJE VALIKKO

avaa valikko

ITSENSÄ NÄKÖINEN IHMINEN
8,40 €
Kirjapaja
Sivumäärä: 144 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Nykyaikana elämä vaikuttaa olevan jatkuvaa puberteettia. Olemme levottomia, kyllästymme helposti parisuhteissa ja tavoittelemme täydellistä vartaloa. Toimimme mielihalujemme mukaan mutta emme piittaa vastuusta ja seurauksista. Haluamme olla rakastetumpia ja halutumpia. Hakiessamme hyväksyntää muilta käännämme selkämme itsellemme ja olemme onnettomia.

Irene Kristeri esittää koko joukon omakohtaisia ja kiperiä kysymyksiä. Oletko muiden tahdon muokkaama vai juuri itsesi kokoinen?

Itsensä näköinen ihminen on saanut monet pohtimaan elämäänsä ja valintojaan jo ilmestyessään ensimmäisen kerran 2007. Nyt suositusta kirjasta ilmestyy pehmeäkantinen painos.

Helsinkiläinen Irene Kristeri on psykoterapeutti ja kouluttaja. Kristeri on perehtynyt erityisesti itsetuntoon ja tunne-elämään liittyviin aiheisiin. Hän on aiemmin kirjoittanut muun muassa teokset Vahvaan vanhemmuuteen (2002), Tunteet ja syöminen (2003) sekä Samuli Edelmann (2007).

ITSENSÄ NÄKÖINEN IHMINENzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste