SULJE VALIKKO

avaa valikko

Naisten valheet
14,70 €
Kustannusosakeyhtiö Siltala
Sivumäärä: 250 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2011 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
"Herra armahda, kuinka naiset valehtelevatkaan! Puhun nyt tietenkin niistä joilla, toisin kuin Penelopella, on siihen lahjoja¿ He valehtelevat ohimennen, sattumoisin, päämäärättä, intohimoisesti, odottamatta, vähä vähältä juttujaan paisutellen, epäjohdonmukaisesti, epätoivoisesti tai täysin ilman syytä¿ Millaista lumoavuutta, lahjakkuutta, viattomuutta ja röyhkeyttä, luovaa innoitusta ja loistokkuutta! Laskelmoinnille, etupyyteille tai suunnitelmalliselle juonittelulle ei täältä löydy sijaa. Silkkaa laulua, satua ja arvoitusta."

Ludmila Ulitskajan (s. 1943) Naisten valheet -romaanin tarinoiden sankarit ovat pyyteettömiä valehtelijoita. Heidän valheidensa keskeinen motiivi on tyytymättömyys arkiseen elämään vailla rakkautta, lihallista tai romanttista. Kaikilta näiltä naisilta puuttuu tunne merkityksellisyydestä ja ainutlaatuisuudesta. Romaani sijoittuu 1980- ja 1990-luvun Neuvostoliittoon ja Venäjälle, sen keskushenkilö Zenja kamppailee oman elämänsä hankaluuksien kanssa ja kohtaa alttiina kuuntelijana kanssasisartensa hämmentävät elämäntarinat.

Naisten valheetzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste