SULJE VALIKKO

avaa valikko

Italian keittiöiden aakkoset - enogastronominen ensyklopedia, Italia-Suomi
43,50 €
Mediapinta Oy
Sivumäärä: 365 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2009 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Italiassa rakastetaan ja kunnioitetaan ruokaa, mutta Italian enogastronominen (viiniin ja ruokaan liittyvä) terminologia on laaja ja monipuolinen ja niitä erikoissanoja ja paikallisia termejä ei juuri löydä laajimmistakaan sanakirjoista. Tämä ensyklopedia pyrkii paikkaamaan tätä vajetta, sisältäen lähes 7000 ruokalajeihin, raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja viineihin sekä muihin juomiin liittyvää hakusanaa. Kirjassa on myös pyritty antamaan syventävää tietoa termien taustoista ja niihin liittyvästä historiasta. Vaikka italialainen ateria on jo sellaisenaan nautinto, älyllistä, sivistynyttä gastronomia voi viehättää perinpohjaisempi ymmärrys ruoastaan ja juomastaan.

Tämä kirja on tarkoitettu niin Italiasta innostuneelle harrastajalle, kuin oikeaa termiä metsästävälle ammattilaiselle, sekä paikan päällä että nojatuolissa matkailevalle Italian ystävälle, niin Italian ravintoloita ja toreja koluavalle herkkusuulle, kuin italialaista keittokirjaa tavailevalle kokillekin.

Italian keittiöiden aakkoset - enogastronominen ensyklopedia, Italia-Suomizoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste