JALKAPALLON PIKKUJÄTTILÄINEN

Jalkapallon pikkujättiläinen
Tekijä: Kanerva; Juha - Arponen; Antti O. - Tikander; Vesa - Heinonen; Markku
Kustantaja: WSOY (2003)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   50,40
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
495 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789510270370

EUR
50,40

Tuote ei tilattavissa.
Jalkapallon pikkujättiläinenzoom

50.40€ (Alv 10%) 45.82€ (Alv 0%)


Täydellinen tietokirja maailman suosituimmasta urheilulajista. Tärkeimmät turnaukset, kuuluisimmat joukkueet, parhaat pelaajat, kotimainen jalkapallo, tarkat tilastot ja runsas kuvitus.

Jalkapallon pikkujättiläinen on kattava tietolähde maailman suosituimmasta urheilulajista. Näin laajaa ja näyttävää teosta jalkapallosta ei ole aikaisemmin suomeksi julkaistu. Vain pelien kuningas ansaitsee tällaisen kirjan.

Teoksessa kerrotaan laajasti lajin historiasta, MM-kisoista, EM- ja olympiaturnauksista sekä erilaisista kansainvälisistä cupeista. Kirjassa esitellään näyttävästi maailman huippuseurat, parhaat maajoukkueet, tunnetuimmat jalkapallostadionit, kuuluisimmat valmentajat ja mieleenpainuvimmat pelaajat kautta aikojen.

Jalkapallon pikkujättiläinen tekee palveluksen myös noususuhdannetta elävälle suomalaiselle jalkapallolle: tätä ennen kotimaisesta jalkapallosta ei ole ollut olemassa yhtä kattavaa yleisesitystä. Teoksessa esitellään merkittävimmät suomalaiset jalkapalloseurat ja sarjapelit, A-maajoukkueen legendaariset ottelut sekä kaikki Suomen parhaat jalkapalloilijat 1910-luvun Eino Soiniosta nykypäivän Mikael Forsselliin, Jari Litmaseen ja Sami Hyypiään.

Huolella laadittuihin tilastoihin on koottu kaikki olennaiset tulostiedot kansainvälisestä ja kotimaisesta jalkapallosta. Näyttävän kuvituksen runkona on Juha Tammisen vuosien varrella eri puolilla maailmaan tallentama kuva-aineisto.


Asiasanat: jalkapallo hakuteokset historia jalkapalloilijat valmentajat joukkueet urheilukentät huippu-urheilu ammattiurheilu maailmanmestaruuskisat urheilukilpailut tilastot
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Liikunta. Urheilu. Leikit. Huvit > Palloilu > Jalkapallo


EUR
50,40
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste