Umami. Japanilainen ruokakulttuuri
29,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
254 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
Millainen on täydellinen japanilainen ateria? Mistä sushi on peräisin? Miltä maistuu tappava pallokala? Entä miten käyttäytyä sake-seurueessa? Umami. Japanilainen ruokakulttuuri on ensimmäinen laatuaan, maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen kirja, joka yhdistää käytännön kokemuksen ja japanilaisen ruoanlaiton historian ja filosofian.

Japanilaiset määrittävät maailmaa ruoan kautta; ruoanlaitto on Japanissa monen lempiharrastus, ja ruoka on siellä paljon enemmän kuin vain vatsantäytettä. Kaikki aistit huomioidaan ruokaa valmistettaessa, ja annosten ulkonäkö on puoli ruokaa.

Kirja kertoo hauskoja tarinoita japanilaisesta ruoasta ja perehdyttää lukijan maan ruokakulttuuriin. Laajasta, valokuvin täydennetystä teoksesta löytyy muun muassa tietoa riisin historiasta, teeseremoniasta ja pöytätavoista. Tarjolla on meheviä herkkuja ja maukkaita kertomuksia erilaisista ravintoloista ja Tokion kalatoreilta, sekä reseptejä vasta-alkajille ja hieman kokeneemmille japanilaisen ruoan harrastajille. Mukana ovat tutut suosikit sushista tempuraan mutta kirjasta löytyy myös erikoisempia ruokalajeja. Kirjan tekijät ovat asuneet puolet elämästään Japanissa ja ovat japanilaistuneet sen verran, että ruoka on heille sydämen asia.

Umami. Japanilainen ruokakulttuurizoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste