YHTEISÖLLINEN MEDIA JA MUUTTUVA
58,10 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
312 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
Markkinointi on murrosvaiheessa: internetistä on tulossa tärkein markkinointimedia, eräänlainen kokoomamedia, jonka pariin ihmiset ohjataan muista medioista. Internet on myös totuttanut kuluttajat vuoropuheluun ja osallistumiseen; internet on yhteisöllinen media.

Miten yritykset voivat hyödyntää uutta yhteisöllistä mediaa - uutta internetiä? Markkinoijan on ajan tasalla pysyäkseen tiedettävä, mitkä asiat hypen taustalla ovat oikeasti muuttumassa. Internet on tehnyt paikasta aiempaa merkityksettömämmän, ja suomalainen liiketoiminta tulee tämän seurauksena kokemaan kovempaa kilpailua kuin koskaan aikaisemmin.

Uutuusteoksessa esitellään internetin uusia ilmiöitä ja tarjotaan uusi malli markkinointiajatteluun: 4P on nyt CREF. Kyse on yhteistyöstä, ansaintamallista, kokemuksellisuudesta ja löydettävyydestä. Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi 2.0 -teos luo uusia näkökulmia web-markkinointiin ja tarjoaa käytännön vinkkejä, ymmärrystä sekä mielenrauhaa web-hypen keskellä. Teos tarjoaa webin käytännön huippuosaajien pureskelemaa tietoa web-markkinoinnista ja internetin tehokkaasta hyväksi käyttämisestä markkinoinnissa. Teos on suunnattu ennen kaikkea liiketoimintaympäristöön, markkinoijille ja päättäjille, tutkijoille ja opiskelijoille - sekä kaikille, jotka haluavat pysyä mukana markkinoinnin muutoksessa. Kirja on must luettava kaikille, jotka haluavat pysyä kärryillä tämän päivän ja tulevaisuuden internet-markkinoinnin mahdollisuuksista!

YHTEISÖLLINEN MEDIA JA MUUTTUVAzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste