SULJE VALIKKO

avaa valikko

Jäähän kohdistunut rakkaus
28,10 €
Bazar
Sivumäärä: 300 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2016, 06.09.2016 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Ainutlaatuiseen kirjaan on kerätty 20 suomalaisen kiekkosuuruuden tarinat pihajäiltä parrasvaloihin heidän itsensä kertomana. Kirja sisältää paljon ennen julkaisematonta tietoa ja sitä täydentää runsas kuvitus.

Mikä saa kaiken kokeneet leijonalegendat tai ensimmäisiä piirtoja NHL:n tähtitaivaalle luistelevat tulevaisuuden lupaukset uppoutumaan syvähaastatteluihin niin, että ympäröivä maailma unohtuu, puhelimien akut loppuvat ja parkkimittarit raksuttavat punaisella? Vastaus on yksinkertainen: rakkaus lajiin nimeltä jääkiekko.

Michael Sundstén on turkulainen urheilutoimittaja, kaksospoikiensa koulima mielialavaihteluiden meteorologi ja vaimonsa kouluttama imurologi. Intohimoinen kiekko-, musiikki- ja elokuvamies on laatinut listan 20 000 elokuvasta, jotka haluaisi nähdä, ja tietää mitkä 1 000 levyä ottaisi autiolle saarelle. Sundstén on julkaissut aiemmin tietokirjan jääkiekon Pohjola-leiristä, ja hän on yksi Suomen jääkiekkohistoriallisen seuran perustajajäsenistä.



Jäähän kohdistunut rakkauszoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste