SULJE VALIKKO

avaa valikko

Seikkailun suolainen maku
25,20 €
Minerva Kustannus Oy
Sivumäärä: 198 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2009, 02.01.2009 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Vaikuttava kirja kertoo yhden Suomen nuorimman valtameripurjehtijan Kari Ruffe Nurmen huimista matkoista maailman merillä. Parikymppisen harrastelijan purjehdukset suuntautuivat aluksi Ruotsin rannikkovesiä pitkin Saksan Kielille, sitten Atlantin reunoille Färsaarten petollisille vesille ja lopulta Kolumbuksen 500-vuotisjuhlan yhteydessä Atlantin yli Bahamalle ja Amerikkaan ja sieltä takaisin yli myrskyisän Pohjois-Atlantin.

Kari Nurmi antautui purjehdusmatkoillaan moniin todellisiin vaaroihin: matkan olisi voinut katkaista yhtäkkisesti viereen noussut valas, myrkyllinen meduusa, suuri öinen aalto, useita päiviä kestävä myrsky tai viikkojen pituinen tyyni. Itseoppineen purjehtijan riskinotto kuitenkin kannatti: veneen kannella hän tunsi olevansa vapaa ja vailla rajoja. Koetut seikkailut antoivat Kari Nurmelle sellaisia voimavaroja ja elämänkokemuksia, joita kukaan ei voisi häneltä viedä.

Ruffe oli kahdeksanvuotias, kun hän hetken mielijohteesta asteli kotikaupungissaan vierailevan sirkuksen ennustajaeukon luo. Tuomio oli tyly: Elät hyvän mutta lyhyen elämän. Ruffe muisti nuo sanat vielä silloinkin, kun hän irrotti ensimmäisen purjeveneensä kiinnitysköysiä. Silti valtamerien kutsu voitti ja seikkailu alkoi.



Seikkailun suolainen makuzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste