SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

En lek med elden
18,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
306 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1
Julkaisuvuosi:
Möt den fantastiske Skulduggery Pleasant. En välklädd stjärndetektiv med skarp tunga och humor, eldkastande benrangel och överlägsen trollkarl. Vän, beskyddare och mentor till Stephanie, en ovanlig tjej med förkärlek för magi och monster. Tillsammans med henne måste han besegra en urgammal, oövervinnelig ondska. Slutet för världen? Över hans döda kropp.

När Serpin är död är världen åter en säker plats. Det är i alla fall vad Valkyrie (Stephanie) och Skulduggery Pleasant tror. Men i den andra boken om den modiga detektivduon står de båda inför sin största utmaning någonsin. Irländaren Derek Landy har svart bälte i Kenpo karate och har lärt åtskilliga ungdomar självförsvar. I detta actionäventyr med ett tempo som får dig att tappa andan får han möjlighet att använda sina kunskaper fullt ut och Stephanie och Skulduggerys framgångar bland skurkarna kan mäta sig med Dereks egna framgångar.
Innan Derek Landy skrev sin första bok om en välklädd skelettdetektiv skrev han filmmanus till en zombiefilm och en skräckfilm.
Dereks kunskaper i karate hjälper honom när han ska skriver om Skulduggerys och Stephanies kamp mot de mörka krafterna. En av hans elever har varit förlagan till Stephanie. "Fast den verkliga Stephanie är mycket tuffare. Henne skojar man inte med".

SKULDUGGERY PLEASANT har fått Red House Children´s Book Award, som röstas fram enbart av barn.

En lek med eldenzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789132154126
Kieli:
Ruotsi
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ