Seksin trendit meillä ja naapureissa
27,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
592 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2001, 01.06.2001 (lisätietoa)
Takakansi

Seksitavat ja -suhteet muuttuvat jatkuvasti. Mitkä tavat ovat yleisimpiä? Millaiset ihmiset niitä harrastavat? Onko suomalainen seksi jotenkin erilaista kuin naapurimaissa?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on nyt tarjolla tuoretta, perusteellisesti tutkittua tietoa. Teos kartoittaa suomalaisten seksielämän muuttumista 1990-luvun aikana ja vertaa Suomen tilannetta Ruotsista, Virosta ja Pietarista kerättyihin tutkimusaineistoihin.

Elina Haavio-Mannila ja Osmo Kontula ovat Suomen johtavia seksuaalisuuden tutkijoita. Kirja on jatkoa heidän mittavalle tutkimukselleen Suomalainen seksi – tietoa suomalaisten sukupuolielämän muutoksesta (1993). Tekijät ovat julkaisseet myös suomalaisiin seksuaalielämäkertoihin perustuvat kirjat Matkalla intohimoon (1995) ja Intohimon hetkiä (1997).


Ennakkotieto

Meillä ja naapurissa Seksitavat ja -suhteet muuttuvat jatkuvasti. Mitkä tavat ovat yleisimpiä? Millaiset ihmiset niitä harrastavat? Onko suomalainen seksi jotenkin erilaista kuin naapurimaissa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on nyt tarjolla tuoretta, perusteellisesti tutkittua tietoa. Teos kartoittaa suomalaisten seksielämän muuttumista 1990-luvun aikana ja vertaa Suomen tilannetta Ruotsista, Virosta ja Pietarista kerättyihin tutkimusaineistoihin. Osmo Kontula ja Elina Haavio-Mannila ovat Suomen johtavia seksuaalisuuden tutkijoita. Kirja on jatkoa heidän mittavalle tutkimukselleen Suomalainen seksi – tietoa suomalaisten sukupuolielämän muutoksesta (1993). Tekijät ovat julkaisseet myös suomalaisiin seksuaalielämäkertoihin perustuvat kirjat Matkalla intohimoon (1995) ja Intohimon hetkiä (1997).Seksin trendit meillä ja naapureissa
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste