SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Kustantaja:
Sivumäärä:
272 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Ilmastonmuutos, maanjäristykset, tsunamit, tulvat, säteily- ja kemikaalionnettomuudet sekä infektiopandemiat ovat ympäristöön liittyviä tekijöitä, jotka uhkaavat ihmisten ja kansakuntien terveyttä. Päivittäisiä terveydelle oleellisia tekijöitä ovat muun muassa ravinnon ja juomaveden puhtaus, hengitysilman laatu, meluntorjunta ja tapaturmien ehkäisy.

Suomalaisten asiantuntijoiden laajana yhteistyönä syntynyt, ajankohtainen ja odotettu Ympäristöterveys on oppi- ja käsikirja, joka on tarkoitettu kaikille muuttuvaa ympäristöä ja sen terveysvaaroja miettiville. Kirjan eri luvuissa käydään läpi erilaiset altistusreitit, onnettomuudet, ympäristön terveysvaarat, terveellisten ympäristöjen luominen sekä annetaan käsitys siitä, miten nykytilanteeseen on tultu ja mitä tulevaisuuden hyväksi voidaan tehdä. Ympäristöterveyden tärkeät yksityiskohdat on koottu tietoiskuiksi.

Ympäristöterveyteen sisältyvät ne ihmisen terveyden ja sairauden näkökulmat, joihin ympäristötekijät vaikuttavat. Ympäristölääketiede on ympäristön ja terveyden välisiä suhteita tutkiva lääketieteen osa-alue. Ympäristöterveydenhuolto on järjestelmä, jonka tehtävänä on ehkäistä ja hoitaa ympäristön terveydellisiä haittoja ja ylläpitää terveellinen ympäristö.

Ympäristöterveyszoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ