SULJE VALIKKO

Lakkojen vaikutukset toimituksiin | Strike... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Joutilaisuuden ylistys
22,80 €
Basam Books Oy
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Käsissäsi on avain nautinnolliseen elämään, vapauteen ja lorvailuun ilman syyllissyyttä. Opi olemaan jouten vuorokauden jokaisena tuntina!

Tom Hodgkinson kertoo, kuinka päästä eroon länsimaisen työmoraalin uuvuttavasta ikeestä. Hän ryydittää esseitään lainauksilla, joissa kuuluisat valtiomiehet, kirjailijat ja filosofit ylistävät jouten olon jaloa taitoa. Päästä irti oravanpyörästä ja uskalla olla jouten!

Tom Hodgkinson syntyi vuonna 1968. Hän on koko elämänsä ollut laiska ja tunsi nuorempana syyllisyyttä lorvailustaan. Hän sattui kuitenkin törmäämään tohtori Johnsonin 1750-luvulla kirjoittamiin esseisiin, joissa joutilaisuus näyttäytyi uudessa valossa: jouten olossa on paljon myönteisiä puolia, eikä joutilaan ihmisen tule hävetä vetelehtimistään. Hodgkinson alkoi viettää kiireettömämpää elämää, ja huomasi, että sai paljon enemmän aikaan. Vuonna 1993 hän perusti Idler-nimisen lehden, jossa eturivin toimittajat ylistävät joutilasta elämää. Hodgkinson toimitti myös yhdessä Matthew de Abatuian kanssa teoksen Matkaopas joutilaisuuteen (Basam Books, 1999). Nyt suomeksi julkaistava teos Joutilaisuuden ylistys on Hodgkinsonin esikoisteos.

Joutilaisuuden ylistyszoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste