SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Josefin och Villa-Ulla : snällast i världen
15,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
124 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2007, 06.09.2007 (lisätietoa)

Att vara snäll är inte så lätt. Alltså så där extrasnäll. Sådär så man förändrar världen lite grann. Villa-Ulla är säker på att hon är en naturbegåvning. Hon har det i generna. Josefin tycker också att hon har det i generna vad nu det betyder.   Det visar sig att snällhet kan vara en massa saker. Till exempel den stackars prästen i kyrkan som ingen lyssnar på. Det är väl snällt att gå dit och applådera lite ibland. Och tänk på vad lyckliga alla verkar bli när de får chansen att köpa Gyllene Nålen för tio kronor styck. En uppfinning som Josefin och Villa-Ulla kommit på. Affärerna går strålande tills Josefins mamma dyker upp på bussen och undrar vad pengarna ska användas till.

Johan Unenge har tillsammans med illustratören Päivi Unenge skapat en färgglad och humoristisk bok om allt det som kan verka litet, men som är det viktigaste som finns. Åtminstone om man heter Josefin och är 8 år.    Detta är tredje boken i en serie om Josefin och hennes kompis Villa-Ulla.

”Efterlängtad uppföljare. Äntligen är de tillbaka Josefin och hennes bästa kompis Villa-Ulla. /…/ Min åttaåring (snart nio) jublade när hon såg vilken bok det var. /…/ Samtidigt gör humorn, den pricksäkra känslan för känslor och tankar hos åttaåringar och framförallt det härliga bilderna att det här blir en bok långt utöver det vanliga. Hemma längtar vi redan efter nummer tre.” Skrev Gunilla Wedding i Skånska Dagbladet.Josefin och Villa-Ulla : snällast i världenzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789163859014
Kieli:
Ruotsi
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ