SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Okulus och Livias hus
17,50 €
Bokförlaget Idun
Sivumäärä: 110 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2011, 01.11.2011 (lisätietoa)
Kieli: Ruotsi
Häxhuset kallas det, huset som Livia bor i. Det är ett stort och gammalt hus med vinklar och vrår som knarrar och knakar. Och det finns faktiskt en lönngång där som går från tamburen och under jorden till det förfallna gårdshuset. Det var där som Ada såg snubben med huva över ansiktet smyga sej ut. Det var på natten, när hon och Roope sov över hos Livia, men Ada inte kunde somna. Och snubben hade en stor mässingsnyckel i en kedja om halsen, det hann Ada se.

Vad i all världen är det som pågår här mitt i natten? Finns det en nyckel så finns det väl också ett lås, eller? Finns det ett hemligt rum nånstans i lönngången?


Den andra delen av fyra om detektivbyrån Okulus! Den första delen, Okulus och nattmänskorna, belönades med Arvid Lydecken-priset 2003.

Johanna Venho (f 1971) är barnboksförfattare och poet. Hon inspirerades att börja skriva för barn när hon själv blev mamma och har inga som helst planer på att sluta med äventyren i sagornas och äventyrens skog - det är alldeles för kul för att lägga av. När hon inte läser eller sysslar med familjen ägnar hon sig gärna åt att simma, drömma och åka tåg. Älskar vatten och Venedig. Johanna har gett ut fyra diktsamlingar och sju barnböcker.

Okulus och Livias huszoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste