SULJE VALIKKO

avaa valikko

Madridin katujen kasvot : laiton graffiti osana Espanjan 15M-protesteja
49,60 €
Lapin yliopisto
Sivumäärä: 260 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2016 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Espanjassa laiton graffiti nostaa esille yhteiskunnassa vallitsevia eettis-poliittisia ongelmia ja taistelee sortoa, rasismia sekä epätasa-arvoa vastaan. Espanjalaiset hyödyntävät graffitia sananvapauden ja katutilan viestintä- välineenä, joka mahdollistaa viestimisen ilman sensuuria. Graffitin maalaaminen myös sitouttaa ihmisiä mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan ja tuottaa moniäänistä julkista tilaa.

Tutkimus osoitti lisäksi, että naisten aktiivinen rooli graffitien tekijöinä on Espanjassa kasvanut. Esimerkiksi naisten aborttilakiuudistusta kritisoivat valjastivat graffitin yhdeksi viestintävälineeksi kampanjassaan.

Jonna Tolosen väitös on ensimmäinen Suomessa tehty laitonta graffitia käsittelevä väitöstutkimus. Hän tutki väitöksessään graffitia osana Espanjan 15M-protestia, joka on Espanjan yli 40 vuotta kestäneen demokraattisen ajan merkittävin protesti.

Madridin katujen kasvot : laiton graffiti osana Espanjan 15M-protestejazoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste