Osaajasta elämäntyyliyrittäjäksi
42,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
292 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1
Julkaisuvuosi:
Esittelyteksti

Kirja niille, jotka haluavat toteuttaa haaveensa yhdistää huvi ja hyöty.


Takakansi

Miltä tuntuisi tehdä työkseen sitä, mistä on aina ollut kiinnostunut?

Elämäntyyliyrittäjyys on vaihtoehto sekä tavanomaiselle työuralle että kasvuyrittäjyydelle. Elämäntyyliyrittäjä on ihminen, joka on yhdistänyt kiinnostuksensa kohteen sekä ammattiosaamisensa innovatiiviseksi, toimivaksi yritykseksi. Elämäntyyliyritys purkaa liike-elämässä itsestään selvinä pidettyjä arvorakenteita, joita ovat mm. tapa käyttää työaikaa, yritystoiminnan tavoitteet, jokapäiväiset toimintatavat ja asiakassuhteiden hoito. Elämäntyyliyrityksessä voidaan kaikki järjestää tavalla, joka tuntuu sopivimmalta. Elämäntyyliyrityksen tärkein tavoite ei ole voittojen maksimointi vaan kokonaisvaltainen elämänlaatu.

Osaajasta elämäntyyliyrittäjäksi käsittelee aihetta monipuolisesti. Kirjassa liikutaan näkemyksistä ja liiketoimintastrategioista hyvin konkreettisiin toimintaohjeisiin asti. Lukuisat suomalaiset case-esimerkit auttavat hahmottamaan elämäntyyliyrittäjyyden ideaa.


Ennakkotieto

Kirja niille, jotka haluavat toteuttaa haaveensa yhdistää huvi ja hyöty. Elämäntyyliyrittäjälle jokin asia on intohimoisen kiinnostuksen kohde ja hän haluaa löytää toimintamallin, jolla voisi ansaita siitä myös hyvän toimeentulon. Elämäntyyliyrittäjä ei tyydy perinteisen asiantuntijan, työntekijän, johtajan tai yrittäjän rooleihin, vaan haluaa luoda oman mallinsa. Hän tavoittelee oman elämänsä tasapainoa toimien samalla ammattimaisena innovatiivisena yrittäjänä. Yrittäminen ei ole hänelle elämäntapa, vaan oman elämäntyylin mahdollistaja.

Osaajasta elämäntyyliyrittäjäksi -kirja sopii elämäntyyliyrittäjyyttä harkitseville ja niille, jotka ovat jo ratkaisunsa tehneet. Kirja auttaa asettamaan oman elämän palasia paikoilleen niin, että niistä muodostuu selkeä palapelikuva, jonka varaan uskaltaa rakentaa tulevaisuuttaan. Käytännön ohjeet ja lukuisat esimerkit konkretisoivat ajatukset toimiviksi ratkaisuiksi. Kirja puhuu monen elämäntyyliyrittäjän suulla ja kokemuksella. Elämäntyyliyrittäjyys on mahdollinen ja houkutteleva vaihtoehto osaaville uskaltajille.

Kirjan kirjoittaja KTM Jorma Sipilä on tunnettu ja arvostettu osaamisen ja asiantuntijuuden kehittäjä.
Osaajasta elämäntyyliyrittäjäksizoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste