SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Käykää peremmälle
21,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
224 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2022, 01.01.2022 (lisätietoa)
Suomalainen kyläilee: ennen vanhaan kutsumatta, nykyään useimmiten kutsuttuna. Useimmilla on kyläilystä muistoja. Niiden skaala ulottuu lämpimän hauskoista kohtaamisista karmiviin sosiaalisiin katastrofeihin. Väliin mahtuu myös kuihtunutta rituaalia, yksinäisyyttä ja suurta jälleennäkemisen iloa. Entäs se kerta, kun tädin kylmäketju oli pettänyt mutta kukaan ei kehdannut ottaa asiaa puheeksi...

Käykää peremmälle! Kirjoituksia kyläilystä (Maahenki 2019, toim. Lauri Oino) on antologia, jossa julkaistaan Kyläillään-kirjoituskilpailun parhaimmistoa. Valtakunnallisen, kaikille avoimen kilpailun järjestivät Maaseudun Sivistysliitto, Maahenki-kustantamo, Suomen Kylät ry, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Suomen Kotiseutuliitto, Eläkeliitto sekä Siskot ja Simot -yhteisö. Kilpailuun osallistui 726 kirjoittajaa 846 tekstillä.

Käykää peremmälle! -antologian tekstit ovat mehevää luettavaa eri-ikäisiltä kirjoittajilta eri puolilta Suomea. Tarinoissa elävät mummolareissut ja mökkivierailut, ilolla tai kauhulla vastaanotetut yllätysvieraat, nuukat tai tylyt isäntäväet, huimat persoonat ja merkilliset sattumukset. Tekstit houkuttavat lukijan muistamaan myös omat kyläilynsä. Mutta kuinka kyläilyn käy some-maailmassa? Kirjassa on 32 tarinaa kyläilystä.

Käykää peremmällezoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789523011755
Kieli:
Suomi
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ