OPISKELUTERVEYS

OPISKELUTERVEYS
Kustantaja: Kustannus oy Duodecim (2011)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   60,60
    
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
331 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789516563803

EUR
60,60

Tuote ei tilattavissa.
OPISKELUTERVEYSzoom

60.60€ (Alv 10%) 55.09€ (Alv 0%)


Opiskelu on opiskelijan työtä ja oppilaitos on opiskelijan työpaikka. Opiskeluterveydenhuollon piiriin kuuluvat nykylainsäädännön mukaan sekä toisen asteen opiskelijat että korkeakouluopiskelijat, yhteensä noin 650 000 nuorta. Silti opiskeluterveyden, opiskeluterveydenhuollon, opiskeluturvallisuuden, opiskelukyvyn ja opiskelukykyä edistävän toiminnan käsitteitä on alettu käyttää ja määritellä vasta aivan viime vuosina.

Opiskeluterveys on ensimmäinen kattava opiskeluterveyden oppi- ja käsikirja Suomessa. Siinä kuvataan opiskeluterveyden edistämiseksi tarvittavaa työtä maamme opiskeluterveydenhuollon järjestämisessä, ohjeistuksessa, koulutuksessa ja tutkimuksessa. Opiskelijoiden terveyttä, hyvinvointia ja opiskelukykyä ei "tuoteta" ainoastaan terveysasemien hoitohuoneissa, vaan monipuolisessa yhteistyössä oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa.

Kirjassa painotetaan terveyden edistämisen, varhaisen havaitsemisen ja puuttumisen näkökulmaa. Eri sairauksien toteamisessa ja hoidossa tuodaan esiin nuorten ja nuorten aikuisten erityispiirteet tai käytännöt. Kirjan kirjoittajakunta koostuu laajasta asiantuntijajoukosta, joka edustaa paitsi terveydenhuoltoa myös oppilaitoksia, opiskelijajärjestöjä ja muita opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä organisaatioita.

Opiskeluterveys on suunnattu terveydenhuollon toimijoiden lisäksi oppilaitosten opettajille ja ohjaajille, opiskelijajärjestöille, muille opiskelijoiden hyvinvointityöhön osallistuville sekä päättäjille.Asiasanat: opiskelijat terveys opiskeluterveydenhuolto terveyden-edistäminen opiskelukyky nuoret nuoret-aikuiset terveyspalvelut terveysneuvonta opiskelu tukeminen opiskeluympäristö hyvinvointi ruokailu liikunta opintopsykologit elintavat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Lääketiede. Terveydenhoito > Yleinen terveydenhoito > Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede > Työterveyshuolto. Opiskelijaterveydenhuolto kouluterveydenhoitajan työ


EUR
60,60
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste