KUUDES AISTI - AIVOJEN YLIAISTILLISET MAHDOLLISUUDET

Kuudes aisti - Aivojen yliaistilliset mahdollisuudet
Tekijä: Powell Hennacy Diane
Kustantaja: Atena Kustannus Oy (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   30,30
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
298 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2010, 01.01.2010 (lisätietoa)
ISBN:
9789517966214

EUR
30,30
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Kuudes aisti - Aivojen yliaistilliset mahdollisuudetzoom

30.30€ (Alv 10%) 27.55€ (Alv 0%)


Oletko joskus soittanut ystävällesi ja kuullut, että hän juuri ajatteli sinua? Entä oletko nähnyt unta seuraavan päivän tapahtumista ja huomannut niiden toteutuvan? Monelle meistä on tapahtunut jotain, joka on saanut meidät pohtimaan yliaistillisia ilmiöitä - uskoimmepa sellaiseen tai emme.

Yliaistilliset ilmiöt ovat kiistelty keskustelunaihe, koska meillä on rationaalisina olentoina tapana epäillä kaikkea, mitä ei voi selittää tieteellisesti. Yliaistilliset ilmiöt eivät välttämättä perustukaan yliluonnolliseen, vaan johonkin sellaiseen, jota nykytiede ei vielä osaa selittää. Kuudes aisti on ensimmäinen teos, joka etsii yliaistillisille ilmiöille - telepatialle, ennustamiselle, selvänäköisyydelle ja ajatuksen voimalla vaikuttamiselle - selityksiä aivojen toiminnasta.

Vaikka aivoja tutkitaan jatkuvasti, kysymyksiä on edelleen enemmän kuin vastauksia. Jos aivomme ovat vain harmaata massaa, jossa sähköimpulssit risteilevät, miten niistä voi syntyä jotain niin abstraktia kuin ajatukset ja unet? Tietoisuutemme voi olla laajempi kuin tiedostammekaan. On mahdollista, että tavallisin aistein meille välittyvä tieto maailmasta on vain osa totuutta, ja yliaistilliset kokemukset kertoisivat meille maailmasta, joka sijaitsee viiden aistimme ulkopuolella. Uudenlainen käsitys tietoisuudesta voi muuttaa sen, miten ymmärrämme mielemme mahdollisuudet.


Asiasanat: neurotieteet tietoisuus aivot selittämättömät-ilmiöt paranormaalit-ilmiöt telepatia psykokinesia selvännäkö ennustaminen
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Rajatieto > Parapsykologia


EUR
30,30
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste