RESIDENT EVIL 4 HD (PC)

Resident Evil 4 HD (PC)
Julkaisija: Capcom (2014)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   21,60
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2014, 28.02.2014
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5055060972427

EUR
21,60

Tuote ei tilattavissa.
Resident Evil 4 HD (PC)zoom

21.60€ (Alv 24%) 17.42€ (Alv 0%)


Windows-tietokoneille jo kauan odotettu Resident Evil 4 saapuu vihdoin uudistettuna PC-versiona. Teräväpiirtografiikalla päivitetty kauhutoiminta tuo tämän modernin peliklassikon hirvittävät viholliset, upeat pelihahmot ja kauniit pelimaisemat entistä upeampana pelikoneiden ruuduille ja vieläpä 60 kuvan virkistystaajuudella!

Nykyaikaisille laajakuvanäytöille sovitettu Resident Evil 4 HD tuo mukanaan myös pelin Steam-saavutukset sekä muut Steam-pelipalvelun ominaisuudet kuten Steam Cloudin, Steam-keräilykortit, maailmanlaajuiset pistetilastot. Pelin ohjaus myös tukee erillistä peliohjainta. Erikoisbonuksena alkuperäisen pelin jatkona nähdään Separate Ways -epilogi.

Pelin tarinakeskiössä erikoisagentti Leon S. Kennedy lähetetään erikoistehtävään vapauttamaan Yhdysvaltojen presidentin kidnapattua tytärtä. Euroopassa agentti Kennedy päätyy syrjäiseen kylään, jossa vastassa on uudenlainen uhka: aiemmista osista tuttuja eläviä kuolleita. Leonin käydessä hyytävää selviytymistaistelua zombieita vastaan hänelle selviää, että kyse on muustakin kuin vain tyttären kaappauksesta ja kauhistuttavista epäkuolleista. Salaisen kultin päämäärät on selvitettävä ja kultti itse pysäytettävä ennen kuin on liian myöhäistä...


EUR
21,60
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste