SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

WSOY
Sivumäärä: 575 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 6. p.
Julkaisuvuosi: 2012, 01.01.2012 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Salman Rushdie syntyi mumbailaiseen muslimiperheeseen vuonna 1947. Hän muutti jo varhaisella iällä Englantiin, suoritti tutkinnon historiasta ja työskenteli mainostoimistossa ennen kirjailijanuraansa. Läpimurtoteos Keskiyön lapset ilmestyi vuonna 1981, ja Rushdie sai siitä Booker-palkinnon, 1990-luvulla kirja valittiin kaikkien aikojen parhaaksi Booker-palkinnon voittaneista teoksista. Hänen teoksensa ovat kautta linjan herättäneet valtaisaa ihastusta, mutta myös vihastusta. Saatanallisten säkeiden (1988) julkaisun jälkeen Iranin yli johtaja julisti Rushdielle fatwan.
Rushdie on julkaissut 15 romaania. Teoksissaan Rushdie yhdistää maagista realismia ja verevää historiankirjoitusta rikkaiksi kirjallisiksi monumenteiksi. Vuodesta 2000 lähtien Rushdie on asunut Yhdysvalloissa. Hän on naimisissa viidettä kertaa. Vuonna 2007 kuningatar Elisabeth II myönsi hänelle aatelisarvon.Keskiyön lapsetzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste