SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kahvipussin uusi ulottuvuus
25,20 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
191 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
7. p.
Julkaisuvuosi:
Kahvipussin uusi ulottuvuus on kirja kahvipussiaskartelusta, jossa ei ole käytetty lainkaan ompelukonetta, vaan ainoastaan taittelutekniikkaa. Tämän kirjan ohjeilla osaat tehdä itsellesi näyttävän kauppakassin tai iltalaukun. Pöydälle teet kaitaliinat, tabletit, foliovuokien tarjoilusuojat ja pannunaluset. Kahvinkeittimen suodatinpussit voit jättää näkyville, kun olet tehnyt niille kauniin säilytystelineen: kahvipusseista! Askartele korvakoruja tai rannerenkaita, koristeita käyttötavaroille tai vaikka kynttilälle.

Kahvipussit eivät ole poisheitettävää kertakäyttötavaraa, kaukana siitä. Eikä kahvipussi ole ainoa kierrätysmateriaali, jota voit käyttää raaka-aineena: karkkipaperit, koiran- ja kissaruokapussit, sipsipussit ja monet muut soveltuvat erinomaisesti tähän tarkoitukseen.

Tekniikkana käytetään esim. vinopunontaa, ruutupunontaa ja hakaketjua. Mikäli et ole ennen näistä mitään tiennyt, ei huolta: tämän kirjan avulla opit oikeat tekniikat. Kirjassa neuvotaan niin kuvin kuin sanallisin ohjein miten teet itsellesi kierrätysmateriaalista tarpeellista tavaraa.

Kahvipussin uusi ulottuvuuszoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ