Pikku Myyn mietekirja
14,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
48 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
3. p.
Julkaisuvuosi:
2005, 01.06.2005 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Pikku Myyn suoria sanoja ja oivaltavia lausahduksia maailmaa viisaudellaan parantaneista muumikirjoista.


Takakansi

Pikku Myyn mietekirja sisältää maailmaa parantaneista muumitarinoista koottuja oivaltavia lausahduksia sekä pikku Myyn suoria sanoja.

Pienessä on suuri voima. Rohkea, päättäväinen ja riippumattoman vapaa Myy on itse epätahdikkuus, mutta hänen töksäytyksensä hämmästyttävät usein terävyydellään. Hän on onnistunut lausumaan monia oikeita sanoja juuri oikealla tai väärällä hetkellä.

Kirjan alkuperäiskuvitus on Tove Janssonin.

Samassa sarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Muumimamman mietekirja ja Muumipapan mietekirja.


Ennakkotieto

Tuossa vilahti pikku Myy rinnettä ylös, oikeastaan näkyi pelkkä liike, häntä itseään tuskin erotti. Tajusi vain, että siinä häivähti jokin rohkea ja päättäväinen – niin riippumattoman vapaa, että kerskailu ja toisille näyttäminenkin oli tarpeetonta.

Tove Janssonin maailmankuulut muumikirjat ovat humaanilla viisaudellaan parantaneet lukijoidensa maailmaa. Tähän kokoelmaan on kerätty niistä oivaltavia lausahduksia sekä pikku Myyn suoria sanoja. Suorasukaisena hahmona pikku Myy on paitsi anarkisti myös itse epätahdikkuus, mutta hänen töksäytyksensä hämmästyttävät usein terävyydellään. Myy osaa ottaa asiat sellaisina kuin ne vastaan tulevat, nauttia elämästään ja olla murehtimatta turhia. Hän onkin kuin aivan sattumalta onnistunut lausumaan monia oikeita sanoja juuri oikealla tai väärällä hetkellä.

Samassa sarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Muumimamman mietekirja ja Muumipapan mietekirja.
Pikku Myyn mietekirjazoom
thumbthumbthumbthumbthumbthumb
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste