SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Aja kovempaa! : Maantiepyöräilijän käsikirja
23,30 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
210 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2013, 15.05.2013 (lisätietoa)
Maantiepyöräily kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Lajin harrastajat haluavat kehittyä ja oppia harjoittelemaan tehokkaammin. Yhä useammin harrastepyöräilijät osallistuvat tavoitteellisesti kuntotapahtumiin ja jopa kilpailuihin.

Aja kovempaa! –kirja opastaa kaiken ikäisiä maantiepyöräilijöitä mm. varusteiden valinnassa, pyörän säädöissä, harjoittelussa, harjoittelun ohjelmoinnissa, tekniikassa sekä sykkeen ja tehon seurannassa. Kirjassa Jussi Veik- kanen kertoo myös omasta matkastaan maantiepyöräilyn huipulle.

Kehity pyöräilijänä – Aja kovempaa!

Ammattipyöräilijä Jussi Veikkanen ajaa ranskalaisessa FDJ-tallissa. Jussi on moninkertainen Suomen mestari, joka ajanut maailman huipulla vuosien ajan.

Antti Hagqvist on mm. Jussi Veikkasen valmentaja, jolla on kokemusta SM-mitaleista niin urheilijana kuin valmentajana- kin. Antti valmentaa urheilijoiden lisäksi myös yritysjohtajia.

Kalle Kotiranta on kirjailija/kustantaja, jolle maantiepyöräily on enemmän kuin harrastus. Kalle on kirjoittanut lukuisia liikuntakirjoja ja työskennellyt vuosien ajan mediamaailmassa.

Aja kovempaa! : Maantiepyöräilijän käsikirjazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ