ZUMBA CORE (WII)

Zumba Core (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   9,40

Katso myös

Zumba Fitness 2 Nordic (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   28,70
Zumba World Party (WII)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   41,50
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2012, 09.11.2012
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5060288220397

EUR
9,40
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Zumba Core (WII)zoom

9.40€ (Alv 24%) 7.58€ (Alv 0%)


Zumba Fitness Core on ensimmäinen kuntoilupeli, joka on kehitetty vahvistamaan ja harjoittamaan keskivartalon ja etenkin vatsan seudun lihaksia koko vartaloa käyttävillä tanssiliikkeillä. Erilaisia tanssityylejä on yli kolmekymmentä erilaista, aina brazilian funkista jiveen, diskoon ja afrikkalaisiin tanssityyleihin asti.

Myös pelin sisältämät tanssiraidat ovat alansa huippua! Kuumimmat biisit ja kiihkeimmät rytmit löytyvät artisteilta kuten Enrique Iglesias, Don Omar, Karmin, Sean Paul, Bob Marley, The Donnas, Kat DeLuna, Tiesto, Nayer feat. Pitbull ja niin edelleen!

Tanssiliikkeiden ja kappaleiden ohella mukana on myös ravitsemus-, kuntoilu- ja hyvinvointivinkkejä. Erilaisia tanssiestradeja on peräti kahdeksan erilaista. Lisäksi supertähdet, kuten Beto, Tanya Beardsley, Gina Grant and Kass Martin, Loretta Bates ja Nicholas Logrea, opastavat tanssirutiineissa matkan varrella.

Pelissä voidaan suorittaa niin valmiiksi laadittuja treeniohjelmia tai luoda kokonaan omia kokonaisuuksia. Eri vaikeustasot ja opastusohjelma auttavat löytämään jokaiselle tanssijalle sopivan haastetason. Xbox 360 Kinect -versiossa on myös kahden pelaajan yhtäaikainen pelitila ja Nintendo Wii -versiossa jopa neljän pelaajan moninpelitila.


EUR
9,40
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste