SULJE VALIKKO

avaa valikko

Karpin leivontakirja - leivo ilman sokeria ja jauhoja
19,00 €
Readme.fi Oy
Sivumäärä: 101 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2011 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kirjan kirjoittanut Annika Rogneby on noudattanut vhh-ruokavaliota (joka sisältää vähän hiilihydraatteja ja runsaasti rasvaa) kolme vuotta.

Sen ansiosta hän on tuntenut olonsa varsin terveeksi ja hyvinvoivaksi, mutta hän kaipasi leipomista ja vastaleivottujen leivonnaisten tuoksua. Siksi hän päätti laatia reseptejä terveellisistä, niukasti hiilihydraatteja sisältävistä aineksista. Kirjan reseptit eivät sisällä lainkaan sokeria ja jauhoja.

Leipominen voi olla rentouttavaa, luovaa ja rauhoittavaa. Jos nautit leipomisesta ja tarjoat mielelläsi vastaleivottuja leivonnaisia, tämän kirjan avulla huomaat sen olevan mahdollista myös vhh-ruokavaliota noudattavalle. Sokerille ja jauhoille on olemassa hyviä ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Jokainen voi valita mitä syö ja minkä verran. Sama koskee myös tämän kirjan leivonnaisia. Voit syödä enemmän tai vähemmän tai leipoa siksi, että se on hauskaa ja rikastaa elämääsi.

Tässä kirjassa esiintyvät reseptit ovat täysin gluteenittomia, joten reseptit sopivat mainiosti myös keliaakikoille. Yksikään resepteistä ei sisällä sokeria (paitsi ne, joissa käytetään suklaata), joten reseptit ovat mitä suurimmassa määrin käyttökelpoisia diabeetikonkin ruokavaliossa.

Karpin leivontakirja - leivo ilman sokeria ja jauhojazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste