Löydä helmet - vältä kuplat! - tie tuottavaan osakesijoittamiseen
31,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
160 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
7. painos
Julkaisuvuosi:
Pörssi - kaikille avoin markkinapaikka. Pörssi on osa länsimaista yhteiskuntaa. Se on tori, jossa yritykset tai oikeastaan niiden palaset eli osakkeet ovat joka päivä kaupan.

Pörssi on samalla paikka ansaita rahaa ja vaurastua. On tärkeä tietää, mihin pörssikurssi perustuu. Tämä tieto auttaa sinua varallisuutesi hoitamisessa ja kasvattamisessa eri aikoina.

Tämä on kirja yritystalouden ymmärtämisestä osaketuoton oivaltamiseen. Kirja on matka pörssin ja tilinpäätöksen perusteista niihin arvonmäärityksen ja salkunhoidon avainasioihin, joiden avulla menestyvä sijoittaja erottuu onnenonkijasta.

Kirja sisältää kymmenittäin helppolukuisia faktalaatikoita, muistisääntöjä ja käytännön yritysesimerkkejä. Kirjan sisältö ja johtopäätökset perustuvat myös lukuisiin empiirisiin tarkasteluihin.

Kirja soveltuu niin aloitteleville kuin kokeneemmille sijoittajille. Se antaa rautaista faktatietoa myös useille eri alojen ammattilaisille, kuten sijoitusneuvojille, rahoituspäälliköille, yritys- ja talousjohtajille, yrittäjille, opettajille ja toimittajille.

Löydä helmet - vältä kuplat! - tie tuottavaan osakesijoittamiseenzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste