SULJE VALIKKO

Asiakaspalvelu suljettu perjantaina 9.6. |... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Löydä helmet - vältä kuplat! - tie tuottavaan osakesijoittamiseen
31,50 €
Elo Henri
Sivumäärä: 160 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 7. painos
Julkaisuvuosi: 2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Pörssi - kaikille avoin markkinapaikka. Pörssi on osa länsimaista yhteiskuntaa. Se on tori, jossa yritykset tai oikeastaan niiden palaset eli osakkeet ovat joka päivä kaupan.

Pörssi on samalla paikka ansaita rahaa ja vaurastua. On tärkeä tietää, mihin pörssikurssi perustuu. Tämä tieto auttaa sinua varallisuutesi hoitamisessa ja kasvattamisessa eri aikoina.

Tämä on kirja yritystalouden ymmärtämisestä osaketuoton oivaltamiseen. Kirja on matka pörssin ja tilinpäätöksen perusteista niihin arvonmäärityksen ja salkunhoidon avainasioihin, joiden avulla menestyvä sijoittaja erottuu onnenonkijasta.

Kirja sisältää kymmenittäin helppolukuisia faktalaatikoita, muistisääntöjä ja käytännön yritysesimerkkejä. Kirjan sisältö ja johtopäätökset perustuvat myös lukuisiin empiirisiin tarkasteluihin.

Kirja soveltuu niin aloitteleville kuin kokeneemmille sijoittajille. Se antaa rautaista faktatietoa myös useille eri alojen ammattilaisille, kuten sijoitusneuvojille, rahoituspäälliköille, yritys- ja talousjohtajille, yrittäjille, opettajille ja toimittajille.

Löydä helmet - vältä kuplat! - tie tuottavaan osakesijoittamiseenzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste