Eija Wager

Haullasi löytyi yhteensä 9 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?Vuorten valo
Tekijä: Eija Wager
Kustantaja: WSOY (2006)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   39,60
Paluumuuttajan päiväkirja
Tekijä: Eija Wager
Kustantaja: WSOY (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,70
Koirani haukkuu italiaksi
Tekijä: Eija Wager
Kustantaja: WSOY (2003)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,80
Tupaantuliaiset Italiassa
Tekijä: Eija Wager
Kustantaja: WSOY (2002)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,80
VUORTEN VALO
Tekijä: Wager Eija
Kustantaja: Taskukirja Loisto Oy (2009)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   8,30
    
Vuorten valo
39,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
305 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2006, 01.06.2006 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Suositun tekijän uusia kuulumisia Italiasta. Herkullinen, täyteläinen lukuelämys ja ainutlaatuinen kurkistus vuoristokylän tapahtumiin, ihmisiin ja menneisyyteen.


Takakansi

Uusia kuulumisia tunnelmallisesta pikkukylästä

Suomalainen Eija Wager on kertonut vaiheistaan Molobbiossa kahdessa suositussa kirjassaan Tupaantuliaiset Italiassa (2002) ja Koirani haukkuu italiaksi (2003). Vuorten valossa pääsemme taas käymään hänen luonaan Sveitsin ja Italian välisillä vuorilla.

Luonnonvoimat ovat koetelleet eläinkatraansa kanssa asuvaa suomalaistoimittajaa. Pakkanen jäädyttää putket, rankkasateet saavat lattiat lainehtimaan ja kesän kuivuudessa vesivarat ehtyvät. Uuden talon viimeistelystä ja ulkotöistä ei ole tulla loppua. Lisäksi ketut ja villisiat pitävät kiinni maaoikeuksistaan niin, että saavat Eijan huokaamaan: ”Se joka on ylistänyt maaseudun rauhaa, ei ole asunut vuoristokylässä.”

Sulkeutunut vuoristokylä alkaa tuntua vähitellen ahdistavalta ja vieraalta. Myös vanhat luotetut ystävät katoavat yksi toisensa jälkeen. Sitten tulevat ensimmäiset kipeät erot rakkaista lemmikeistä, ja Eija huomaa, että ehkä hänenkin on aika matkata kohti uutta.

Italialainen arki on jälleen pääosassa Eija Wagerin teoksessa, jossa hän kuvailee värikkäästi raja-alueen elämää ja jäljittää entisaikojen sotajoukkojen ja salakuljettajien polkuja. Kirja on herkullinen, täyteläinen lukuelämys ja ainutlaatuinen kurkistus samaan aikaan sekä syrjässä että kaikkeen osallisena olevien seutujen tapahtumiin, ihmisiin ja menneisyyteen.

Italiassa yli 30 vuotta asunut toimittaja Eija Wager toteutti haaveensa ja osti maapalan pienestä vuoristokylästä Comojärven länsirinteillä. Hän muutti Milanosta Molobbioon, teetti puolilahosta navetasta tuvan, raivasi ja rakensi oman maaseutuidyllinsa.

Olennainen osa Eijan elämää ovat koirat, kissat, kanit, hevoset, aasit, lampaat ja hanhet, joista hän on tarinoinut myös kahdessa aiemmassa teoksessaan.


Ennakkotieto

Uusia kuulumisia tunnelmallisesta pikkukylästä

Eija Wager on kertonut vaiheistaan Molobbiossa kahdessa valtaisan suositussa kirjassaan Tupaantuliaiset Italiassa (2002) ja Koirani haukkuu italiaksi (2003). Vuorten valossa pääsemme taas käymään hänen luonaan Sveitsin ja Italian välisillä vuorilla.

Luonnonvoimat ovat koetelleet eläinkatraansa kanssa asuvaa suomalaistoimittajaa. Pakkanen jäädyttää putket, rankkasateet saavat lattiat lainehtimaan ja kesän kuivuudessa vesivarat ehtyvät. Talon viimeistelystä ja ulkotöistä ei ole tulla loppua. Lisäksi ketut ja villisiat pitävät kiinni maaoikeuksistaan niin, että tekijä huokaa: ”Se joka on ylistänyt maaseudun rauhaa, ei ole asunut vuoristokylässä.”

Myös Eijan eläinlauma on kasvanut entisestään. Sitten tulevat ensimmäiset kipeät erot rakkaista lemmikeistä. Kun saksanpaimenkoira Luna lähtee, Eija huomaa, että hänenkin on aika matkata kohti uutta.

Italialainen arki on jälleen pääosassa Eijan teoksessa, jossa hän kuvailee värikkäästi raja-alueen elämää ja jäljittää jopa salakuljettajien polkuja. Kirja on herkullinen, täyteläinen lukuelämys ja ainutlaatuinen kurkistus samaan aikaan sekä syrjässä että kaikkeen osallisena olevien seutujen tapahtumiin, ihmisiin ja menneisyyteen.
Vuorten valozoom
Näytä kaikki tuotetiedot
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste