SULJE VALIKKO

avaa valikko

Joogaa vartti päivässä
22,40 €
Karisto Oy
Sivumäärä: 96 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2014, 15.08.2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Näppärä ja selkeä joogakirja kannustaa ujuttamaan joogan jokapäiväiseen elämään - jo vartti päivässä pitää yllä riittävän liikkuvuuden, lihasvoiman, aineenvaihdunnan ja virkeyden. Kirjan alussa on esitelty kattavasti kaikki tavallisimmat asanat, ja lopussa liikkeistä on koostettu seitsemän erilaista ohjelmaa. Ohjelmat on lajiteltu sen mukaan, mihin kehonosaan tai -toimintoon ne eniten kohdistuvat: selkäranka, jalat ja lantio, rintaranka, lihasvoima ja energisyys, tasapaino sekä hengitys ja rauhoittuminen. Kuhunkin ohjelmaan kuluu aikaa vain 15 minuuttia! Selkeät kuvasarjat ja sanallinen selostus auttavat aloittelijankin mukaan, ja kokeneempi saa haastetta räätälöimällä ohjelmista juuri itselleen sopivan yhdistelmän. Kirja antaa tähän hyviä vinkkejä.

Kirjan kirjoittaja Ulrica Norberg on ruotsalainen journalisti ja kokenut joogaopettaja, joka on kouluttanut joogaohjaajia ympäri Eurooppaa ja julkaissut kolme joogakirjaa.

Joogaa vartti päivässäzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste