SULJE VALIKKO

avaa valikko

Asiakasuskollisuuden jaetut merkitykset
39,20 €
Tampere University Press. TUP
Sivumäärä: 308 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Yrityksen menestymisen ydinkysymyksiä on kyky synnyttää asiakkaissaan uskollisuutta. Markkinoiden muutosvauhdin nopeutuminen ja kilpailun kiristyminen ovat lisänneet entisestään asiakasuskollisuuden tärkeyttä liiketoiminnan näkökulmasta. Uskolliset asiakkaat ovat kilpailluilla markkinoilla yritykselle tärkeä pääoma: asiakasuskollisuus suojaa yrityksiä kilpailulta, lisää myyntiä ja kannattavuutta sekä alentaa kustannuksia. Mutta mitä asiakasuskollisuus on ja miten sitä voidaan synnyttää ja kehittää?

Kirjassa tarkastellaan asiakasuskollisuuden jaettuja merkityksiä kuluttajien ja tieteen näkökulmasta ja tarjotaan tuore lähestymistapa ilmiön ymmärtämiseksi. Perinteinen ostamista painottava uskollisuusnäkemys on kapea-alainen ja vanhentunut. Kirja kannustaakin yrityksiä katsomaan ostamisen lisäksi niitä moninaisia tapoja, joilla asiakas voi olla uskollinen ja motiiveja, jotka tekevät nuo tavat perustelluiksi ja ymmärrettäviksi.

Kirjassa tarjotaan teoreettisia välineitä uskollisuuden eri muotojen ja kehitysvaiheiden tunnistamiseksi sekä luodaan perusta käytännön sovelluksille.



Asiakasuskollisuuden jaetut merkityksetzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste