SULJE VALIKKO

avaa valikko

Lempeää kauneutta luonnosta : valmista itse hyvän olon kosmetiikkaa
25,50 €
Kirjapaja
Sivumäärä: 128 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2016 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Luonnonkosmetiikka tekee hyvää sekä ympäristölle että sinulle – ja itse valmistaminen on hauskaa! Lempeää kauneutta luonnosta tarjoaa runsaasti ihania ohjeita kotikosmetiikan valmistamiseen. Raaka-aineita haetaan niin metsästä, puutarhasta kuin keittiöstäkin: tuotteissa käytettäviä kasveja ovat muun muassa koivu, poimulehti, nokkonen, siankärsämö, puna-apila, ruusu, kehäkukka, minttu…

Teos sisältää ohjeita kasvojen ja koko vartalon kauneudenhoitoon, puhdistukseen ja hemmotteluun. Miltä kuulostaisi vaikkapa itse valmistettu kosteusvoide, kuorinta-aine, kylpysuola tai huulivoide? Selkeitä ohjeita on helppo noudattaa, ja mukana on sekä helppoja että haastavampia ohjeita. Kirjassa on kaunis valokuvakuvitus.

KAISA VERMASHEINÄ on koulutettu luonnonvaratuottaja ja luonnonyrttineuvoja. Hän kirjoittaa Juuret maassa -blogia ja järjestää kursseja ja työpajoja niin luonnonkosmetiikasta kuin sienten ja yrttien keräilystä. Vermasheinä asuu hirsimökissä Pohjois-Espoossa.

Lempeää kauneutta luonnosta : valmista itse hyvän olon kosmetiikkaazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste