SULJE VALIKKO

avaa valikko

SimplyWell - Neljä askelta terveyteen
28,60 €
Tammi
Sivumäärä: 192 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 4. p.
Julkaisuvuosi: 2016, 08.01.2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Hyvinvoinnin opas, jossa käydään läpi ne tekijät, joiden avulla jokainen voi parantaa terveyttään ilman lääkkeitä.

Liike, ravinto, mieli ja lepo muodostavat terveen elämän perustan. Kirjassa keskitytään näihin neljään peruspilariin ja tarjotaan harjoitteet, joilla jokainen voi saavuttaa paremman terveyden. Oli lähtökohtasi mikä tahansa, kirjan harjoituksista löydät itsellesi sopivat.

Kirja tuo apua nykyajan työelämän aiheuttamiin kehon ongelmatiloihin: erilaisiin kipu- ja tulehdustiloihin, uniongelmiin ja jatkuvalta tuntuvaan stressitilaan. Sopivasti annosteltu tutkimustieto tukee kirjan kliinisessä työssä kehitettyjä harjoitteita. On aika ottaa terveys omiin käsiin!

Kristian Ekström on helsinkiläinen kiropraktikko ja ainoa Suomessa International Chiropractic Assosiationin hyväksymä kiropraktinen hyvinvointivalmentaja. Hänen intohimonsa on ihmisten innostaminen terveyttä ja elämänlaatua parantaviin elämäntapamuutoksiin. Hän on työssään nähnyt ihmisten onnistuvan muutoksissa kerta toisensa jälkeen.



SimplyWell - Neljä askelta terveyteenzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste