SULJE VALIKKO

avaa valikko

Irti päihdeongelmista : tutkimuksia ehkäisyn ja hoidon menetelmistä
53,40 €
Edita Publishing Oy
Sivumäärä: 217 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2009 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kun päihteiden kulutus ja haitat lisääntyvät, on tärkeää etsiä uusia keinoja päihdeongelmien lievittämiseksi. Irti päihdeongelmista käsittelee päihdeongelmista toipumista sekä ehkäisyn ja hoidon hyviä käytäntöjä: Millainen hoito ja tuki auttavat päihdeongelmissa? Miten ongelmia voi ehkäistä? Millä keinoilla toivutaan ilman ammattiapua?

Teoksessa käydään läpi muun muassa psykososiaalista ja lääkehoitoa, alkoholin liikakäytön tunnistamisen testejä, työntekijöiden ja asiakkaiden vuorovaikutuksen merkitystä, rekistereiden käyttöä tutkimuksessa sekä hoidon väestövaikutuksia. Samalla esitellään sosiaali- ja lääketieteen uusia kotimaisia tutkimuksia.

Teos on suunnattu päihdehoidon ja -ehkäisyn tutkijoille, ammattilaisille, yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille sekä sosiaali- ja terveyshallinnon työntekijöille. Sen kirjoittajat ovat tunnettuja päihdehoidon tutkijoita.


Irti päihdeongelmista : tutkimuksia ehkäisyn ja hoidon menetelmistäzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste