SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Näkökulmia vieraanvaraisuusalan tulevaisuuteen ja johtamiseen
57,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
140 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tämä julkaisu auttaa lukijaa ymmärtämään matkailu-, majoitus-, ravitsemis- ja elämysalojen toimintaympäristön muutosta. Kirjassa kuvataan asiakas- ja kulutuskäyttäytymistä. Teoksen esseissä käsitellään uusia palveluja, kulutus- ja matkailutrendejä. Kirjassa tuodaan esiin näkökulmia liiketoimintaosaamisen kehittämiseen ja johtamiseen.

Teoksessa ennakoidaan monimuotoistuvaa vieraanvaraisuusalaa, sen erityispiirteitä ja osaamisvaatimuksia. On ymmärrettävä myynnin ja asiakaspalvelun lainalaisuuksia, jotta voi kehittää myynnin tuloksia ja liiketoimintaa.

Teoksessa kerrotaan, mikä toimialassamme kiehtoo. Miten uusia konsepteja nousee ja uusia yrittäjiä tulee. Matkailu- ja ravitsemisalalla tarvitaan intohimoa, rohkeutta ja innovatiivisuutta. Työt ja tehtävät ovat muuntuvia ja henkisesti antoisia.

Kirja valaa uskoa siihen, että palvelutuotanto ja henkilökohtaiset palvelutehtävät eivät lopu koskaan, vaikka teknologia lisääntyisi. Asiakkaat haluavat auttavia ja taitavia käsiä, hymyä ja vieraanvaraisuutta itsepalvelukulttuurin rinnalle. Tuloksellisen vieraanvaraisuusbisneksen toteuttamisessa tarvitaan puolestaan taitavaa ja osaavaa johtajuutta.

Näkökulmia vieraanvaraisuusalan tulevaisuuteen ja johtamiseenzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ