GUITAR HERO LIVE BUNDLE (WIIU)

GUITAR HERO LIVE BUNDLE (WIIU)
Julkaisija: Activision Blizzard (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   105,20
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2015, 23.10.2015
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5030917171284

EUR
105,20

Tuote ei tilattavissa.
GUITAR HERO LIVE BUNDLE (WIIU)zoom

105.20€ (Alv 24%) 84.84€ (Alv 0%)


Huippusuosittu Guitar Hero on palannut ja entistä suuremmalla liekillä. Guitar Hero Live ei ole vain uusi musapeli, vaan todellinen musiikkikokemus ja fiilispeli vertaansa vailla. Guitar Hero Live esitteleekin kaksi järisyttävää ja erilaista pelitapaa.

GH Live on ensimmäisen persoonan kuvakulmasta esitetty peli, jossa pelaaja esiintyy soittajana ja bändin tähtenä lavan edustalla. Kun edessä vellova yleisömeri on menossa mukana ja reagoi pelaajan soittoon dynaamisesti, tunnelma on ainutlaatuisen maaginen. Aivan kuin pelaaja oikeasti soittaisi oikeassa bändissä isolle yleisölle!

Bändin soolokitaristina pelaaja käy läpi monimuotoisen biisivalikoiman ja vierailee virtuaalisesti lukemattomissa erilaisissa soittopaikoissa. Mukana ovat niin piskuiset pikkuklubit kuin valtavat ulkoilmafestivaalien lavatkin. Yleisömäärät ovat tietenkin sen mukaiset, joten mitä pidemmälle pelaaja etenee, sen vaikuttavammaksi meno myös yltyy.

Guitar Hero Liven toisena merkittävänä uudistuksena on GHTV, maailman ensimmäinen pelattava musiikkivideoverkosto. GHTV on ympäri vuorokauden toiminnassa oleva pelitila, jossa pelaajat voivat soittaa biisejä virallisten musiikkivideoiden mukana. Luvassa on musatyylejä laidasta laitaan sekä niin uusia hittejä kuin vanhoja ikivihreitä kappaleitakin. Fanit voivat valita kanavat ja teemat monista eri vaihtoehdoista ja löytää näin uusia kappaleita soitettavaksi.

GHTV-tilassa pelaajat voivat soittaa kavereidensa kanssa samassa tilassa ja kisata vaikkapa toiselta puolelta maailmaa olevia pelaajia vastaan. GHTV on elävä ja dynaaminen pelitapa, joka tarjoaa alati kasvavaa musiikkivalikoimaa monenlaisille pelaajille.

Guitar Hero Liven myötä esitellään myös täysin uudenlainen kitaraohjain. Sen kahdessa rivissä olevat painikkeet, kolme kummassakin tasossa, heijastavat paremmin oikeanlaista kitarointia. Entistä monipuolisemman soittomekaniikan myötä Guitar Hero Live sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Jopa Guitar Hero -veteraanit saavat näin uutta opeteltavaa ja entistä kiinnostavampia haasteita soittoonsa.

Guitar Hero Liven musiikkitarjonta on monipuolista ja kattaa kaikenlaista tarjontaa aina rockista folkiin, hiphopista kantriin ja popista metalliin. Mukana menossa ovat monet isot ja tutut artistit, kuten vaikkapa Fall Out Boy, Green Day, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, Judas Priest ja ZZ Top. Alati päivittyvän kappalelistan löytää Guitar Hero Live -pelin kotisivuilta.


EUR
105,20
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste