TIETÄJÄN SILMIN

Tietäjän silmin
Tekijä: Tommy Hellsten
Kustantaja: WSOY (2003)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   27,90

Katso myös

TIETÄJÄN KYLÄ
Tekijä: Hellsten Tommy
Kustantaja: WSOY (2004)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   27,90
Tietäjä
Tekijä: Tommy Hellsten
Kustantaja: WSOY (2002)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   27,80
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
168 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789510281574

EUR
27,90
Ilmainen toimitus
15,90

Tuote ei tilattavissa.
Tietäjän silminzoom

27.90€ (Alv 10%) 25.36€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Yllätyksellinen prosessi Hellstenin ja Einarin välillä jatkuu. Nyt nousee esiin rakkauden teema sekä miehenä ja naisena olemisen vaikeus.


Takakansi

Einari haastaa jälleen näkemään, vapautumaan ja uskaltautumaan rohkeampaan, valheettomampaan elämään

Tietäjä-teoksessa vuonna 2002 alkanut erikoinen ja yllätyksellinen prosessi Tommy Hellstenin ja Einarin välillä jatkuu. Kirjailija temmataan taas keskelle tapahtumia, jotka saavat hänet ensin ymmälleen, mutta johtavat sitten syvempään ymmärtämiseen ja oivallusten tekemiseen.

Tällä kerralla tarkastelun kohteena ovat muun muassa miehenä ja naisena olemisen vaikeus sekä tasa-arvotaistelu yhteiskunnallisena ilmiönä. Rakkauden kiehtova teema nousee kuin taustaksi kaikelle, mitä kirjassa tapahtuu.

Koska Einari havainnoi aikamme keskeisiä ilmiöitä ulkopuolisena, hänen näkökulmansa ovat provosoivia ja hätkähdyttäviä. Samalla hänen sanomassaan on kuitenkin ajatonta viisautta ja ihmisyyden syvää kunnioitusta.


Arvosteluotteita

Tietäjä on kiehtova kirja ja lukemisen arvoinen. Tavallaan kirja on kuin jännityskertomus, jota ei voi laskea käsistään ennen kuin sen on lukenut loppuun asti.”
Satakunnan Kansa

”Tommy Hellsten osaa pysäyttää lukijansa sellaisten asioiden eteen, joita harvemmin tulee ajatelleeksi."
Pohjalainen


Ennakkotieto

Syksyllä 2002 Tommy Hellsten julkaisi väkevän Tietäjä-kirjan, jossa sekä lukija että kirjoittaja johdatetaan ennalta-arvaamattomalle matkalle, kutsutaan kokemaan ja ymmärtämään, löytämään jotain uutta. Teoksessa Tommy Hellsteniin ottaa yhteyttä tuntematon mies, joka pyytää Hellsteniä kirjoittamaan kirjan puolestaan. Mies haluaa pysytellä tuntemattomana, joten hänet nimetään Einariksi.

Einarin mukana Hellsten päätyy hämmentäviin tilanteisiin, mutta miehen viesti on selvä: hän haluaa ravistella ihmiset näkemään, vapautumaan ja uskaltautumaan rohkeampaan, valheettomampaan elämään.

Syksyllä 2003 ilmestyvässä Tietäjän silmin -teoksessa erikoinen ja yllätyksellinen prosessi Hellstenin ja Einarin välillä jatkuu. Kirjailija temmataan jälleen keskelle tapahtumia, jotka saavat hänet ensin ymmälleen, mutta johtavat sitten syvempään ymmärtämiseen ja oivallusten tekemiseen. Tällä kerralla tarkastelun kohteena ovat muun muassa miehenä ja naisena olemisen vaikeus sekä tasa-arvotaistelu yhteiskunnallisena ilmiönä. Rakkauden kiehtova teema nousee kuin taustaksi kaikelle, mitä kirjassa tapahtuu. Koska Einari havainnoi aikamme keskeisiä ilmiöitä ulkopuolisena, hänen näkökulmansa ovat provosoivia ja hätkähdyttäviä. Samalla hänen sanomassaan on kuitenkin ajatonta viisautta ja ihmisyyden syvää kunnioittamista. Ensimmäisestä Tietäjästä kirjoitettiin:

"Kirjassa ovat keskeisessä osassa arkipäivän ihmeteot. Nämä teot koskettavat ja puhuttelevat omalla todenmakuisella tavallaan, hetkeksi jopa pysäyttävät ihmisen katsomaan maailmaa uusin silmin." (Salon Seudun Sanomat)

"Tietäjä on kiehtova kirja ja lukemisen arvoinen. Tavallaan kirja on kuin jännityskertomus, jota ei voi laskea käsistään ennen kuin sen on lukenut loppuun asti." (Satakunnan Kansa)

"Tommy Hellsten osaa pysäyttää lukijansa sellaisten asioiden eteen, joita harvemmin tulee ajatelleeksi." (Pohjalainen)

Syyskuu o Luokitus 173
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Etiikka. Elämänfilosofia. Estetiikka > Elämänfilosofia. Elämäntaito


EUR
27,90
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste