SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Keho, mieli ja urheilu
23,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
320 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
John Douillard romuttaa täydellisesti ”no pain, no gain” (ei tuloksia ellei tuskaa) -myytin. Tilalle hän antaa Suoritushurmion kaavan. Hän opettaa sinulle, miten voit päästä kuntoon (tavallinen kuntoilija) ja suorastaan huipulle (varsinaiset urheilijat) mielen ja kehon iloisella yhteistyöllä. Kirjan tarkoituksena on antaa sinulle sysäys täydelliseen terveyteen ja kuntoon. Jotta voisit tehdä sen oikealla ja turvallisella tavalla ja samalla nauttia siitä, se opettaa sinulle seuraavat asiat:

- Miten määrittelet oman ainutlaatuisen keho/mieli-tyyppisi, koska vain sen perusteella voit rakentaa itsellesi terveys- ja kunto-ohjelman, joka tuottaa tuloksia ja jossa jaksat pysyä.
- Miten valitset kehotyyppiäsi parhaiten vastaavan liikunta- tai urheilulajin sekä sitä täydentävän lajin
- Miten ohjaat lapsiasi heille parhaiten sopivan liikunta- tai urheilulajin valinnassa, jotta he menestyisivät siinä eivätkä aikuisina jäisi sohvaperunoiksi
- Miten kuuntelet kehosi tarpeita harjoittelusi aikana.
- Miten pystyt kokemaan huippukuntoon kuuluvan Suoritushurmion (Flow-tilan) tahdonalaisesti.

Useimmat Douillardin kirjan periaatteista perustuvat monituhatvuotiseen Ayurveda-tieteeseen, ”Elämän tieteeseen”, jota Douillard on opiskellut Intiassa ja jota hän on soveltanut omaan huippuurheilijan uraansa triathlonistina. Kirjassa on yksityiskohtaiset harjoitteluohjeet ja jopa ruokavalioohjeet sekä tavalliselle kuntoliikkujalle että huippu-urheilijalle.

Keho, mieli ja urheiluzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789519663951
Tuoteryhmä:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ