SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Hamburg blues : roman
28,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
530 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
"Min barndoms Finland är mångfaldigt, brokigt och tryggt; det vill oss alla väl; det är rikt i anden och har starka, livsbejakande visioner."

Den unga kvinnas hjärta är nära att brista av förväntning då hon lämnar sitt lilla Finland en höstnatt 1980. Hon anländer till hamnstaden Hamburg. Snart är hon hemmastadd såväl i stadens konstkretsar som i de snofsiga kvarteren, precis som på den undre världens samlingsställen. Hon vill dansa, älska, glädjas och lida! Hon vill leva så att hon aldrig ska bli beige...

Karin Ehrnrooths andra roman Hamburger blues består av bluesaktiga, färggranna bilder. Det är en berättelse om att berusas av livet, om att leva enligt konstens villkor. Den skildrar en tid då det (ännu) var möjligt att helt och hållet försvinna in i andra världar. En tid då ännu inga mobiltelefoner följde med i fickan, övervakande de staplande stegen på vägen mot självständighet. Eller äventyren. Det är en berättelse om en ung människas resa till en pulserande miljonstad, till en annan värld och till slut hem till sig själv.

Hamburg blues : romanzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ