SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

UNI TUNTEE SINUT
20,20 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
260 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2012, 24.08.2012 (lisätietoa)
Uni on meissä oleva tietäjä ja opastaja, joka muistaa sen, keitä me oikeasti sisimmässämme olemme. Uni puhuu sielun kieltä ja kutsuu kulkemaan askel askelelta kohti totuutta. Uni, kuten kaikki viisaat mestarit, puhuu symbolein ja vertauskuvin. Kun ymmärrämme uniamme, ymmärrämme syvintä itseämme.

Tämä kirja auttaa tarttumaan napakammin unien tietoon ja löytämään sen uskomattoman kauniina hohtavan helmen, joka jokainen ihminen oikeasti on. Kirjan alkupuoliskossa neuvotaan, miten unien avulla voi eheytyä ja löytää oman ydinluovuutensa ja -voimansa. Samalla tutustutaan erilaisiin menetelmiin, joiden avulla symbolien joskus niin oudolta vaikuttava maailma alkaa avautua.

Kirjan jälkimmäinen osa on uniohjaajan opas ja tarkoitettu etupäässä niille, jotka työssään haluavat auttaa yhä useampia ihmisiä oivaltamaan itsessään olevaa syvätietoa, jota unet opettavat. Tässä osassa opastetaan, miten unien kanssa työskennellään yksilöohjauksessa, ryhmissä ja työnohjauksessa - josta uniohjaajien ohella myös luovan toiminnan ohjaajat ja erilaista auttamis- ja ohjaamistyötä tekevät kuten esimerkiksi terapeutit, valmentajat, kouluttajat, työnohjaajat, sosiaalityöntekijät löytävät intoa ja välineitä ymmärtää omia uniaan ja käyttää niitä apuna omassa työssään.


UNI TUNTEE SINUTzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ