SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kustantaja:
Sivumäärä:
387 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2006, 01.06.2006 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Hevoskuiskaajan kirjoittajan jännitysdraama onnellisesta perheestä, jonka kohtalo ja vaikeat valinnat jakavat kahtia.


Takakansi

Lämminhenkinen jännitysdraama Hevoskuiskaajan kirjoittajalta

Lumisena talvipäivänä kaksi hiihtäjää löytää Montanan vuorilta jäätyneen nuoren naisen ruumiin. Vainaja on Abbie Cooper, kaksi vuotta sitten kadonnut hyvän perheen tytär, jonka kasvot ovat tutut etsintäkuulutuksista ympäri Yhdysvaltoja.

Kuinka Abbie kuoli? Oliko kuolemalla jotain tekemistä murhaepäilyjen ja ympäristöterrorismin kanssa, joihin hänen nimensä liitettiin? Dramaattiset tapahtumat heittävät Abbien eronneet vanhemmat, Benin ja Sarahin, keskelle arvoitusta, jonka ratkaisemiseen tarvitaan paitsi seriffi Charlie Riggsiä myös kadotettua luottamusta ja valheita vahvempia perhesiteitä.

Kylmät vuoret on Hevoskuiskaajan kirjoittajan neljäs suomennettu romaani, jännitysdraama onnellisesta perheestä, jonka kohtalo ja vaikeat valinnat jakavat kahtia.


Ennakkotieto

Lumisena talvipäivänä kaksi hiihtäjää löytää Montanan vuorilta jäätyneen nuoren naisen ruumiin. Vainaja on Abbie Cooper, kaksi vuotta sitten kadonnut hyvän perheen tytär, jonka kasvot ovat tutut etsintäkuulutuksista ympäri Yhdysvaltoja.

Abbien vanhemmat Sarah ja Ben ovat jo osanneet varautua pahimpaan. He hyvästelivät lapsensa, kun tämä katkaisi yhteydet perheeseensä ja vaihtoi opiskelijaelämän ympäristöterrorismiin - ja lopullisesti silloin, kun tunnetun öljypampun poika sai surmansa ekoterroristien iskussa, ja murhasta etsintäkuulutettiin Abbie.

Ben syyttää Abbien arvoituksellisesta kohtalosta itseään: tyttären sai raiteiltaan vanhempien ero, jota Ben itse halusi. Kun Ben ja Sarah kuulevat, että Abbie oli kuollessaan raskaana, salaisuuksien verkko tihenee. Kenen lasta Abbie odotti, ja kuinka hänen ruumiinsa päätyi keskelle Montanan vuoristoa? Suru Abbien kuolemasta lähentää vanhempia, ja hiljalleen jää alkaa sulaa. Sen alta paljastuvat voimat, jotka ihmisiä yhdistävät ja erottavat: rakkautta, luottamusta ja valheita vahvempia perhesiteitä.

Kylmät vuoret on Hevoskuiskaajan (1995) kirjoittajan neljäs suomennettu romaani, jännitysdraama onnellisesta perheestä, jonka kohtalo ja vaikeat valinnat jakavat kahtia.
Kylmät vuoretzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ