LAPSIPERHEEN ALLERGIAOPAS

Lapsiperheen allergiaopas
Tekijä: Péter Csonka
Kustantaja: WSOY (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
Saatavilla Omakaupasta
EUR   22,80
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
144 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2013, 23.09.2013 (lisätietoa)
ISBN:
9789510398890

EUR
22,80
24,90

Tuote ei tilattavissa.
Lapsiperheen allergiaopaszoom

22.80€ (Alv 10%) 20.73€ (Alv 0%)


Lapsiperheen allergiaopas on ensimmäinen suomalainen yleisesitys lasten allergisista sairauksista. Opas kertoo, miten elää allergisten sairauksien kanssa kotona, päivähoidossa, koulussa ja matkoilla.

Mistä allerginen reaktio syntyy? Miten lapsen atooppista ihoa kannattaa kotona hoitaa? Lapsiperheen allergiaopas on erinomainen tietopaketti allergisten sairauksien kanssa eläville perheille.

Teos käy läpi allergiset sairaudet ruoka-aineallergioista astmaan ja valottaa myös erilaisia yliherkkyyksiä. Käytännönläheinen ote antaa ratkaisuja arjessa esille nouseviin tilanteisiin. Keskeisiä tutkimuksia ja hoitoja havainnollistetaan myös valokuvin. Lisäksi teos auttaa vanhempia valmistelemaan lasta lääkärikäyntiin.

Lääketieteen tohtori Péter Csonka on lastentautien erikoislääkäri ja kokenut lastenallergologi. FM Päivi Junttila on kirjailija ja suomen kielen ammattilainen.Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Lääketiede. Terveydenhoito > Elimet. Taudit > Allergiset taudit. Iho. Ihotaudit


EUR
22,80
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste