SULJE VALIKKO

avaa valikko

Minä sinua vaan : Elli-enkelin matka
27,10 €
Bookhouse
Sivumäärä: 236 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2016 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Sikiö on syvästi kehitysvammainen, oletteko edelleen aivan varmoja ettei abortti ole vaihtoehto? Tällaiset lapset kuolevat yleensä jo kohtuun. Eväämme monia hoitotoimenpiteitä koska lapsella ei ole mitään elinennustetta. Käytännössä puhutaan saattohoidosta jos ihme tapahtuu ja tämä lapsi syntyy elävänä.

Tästä tilanteesta lähdimme taisteluun aikaa, ennakkoluuloja ja tilastoja vastaan, apunamme luja tahto ja äidinvaisto.

Läpi kyynelten ja huolien pikkuruinen Elli taisteli tiensä luoksemme. Hän hurmasi sisukkuudellaan hoitajat, sukulaiset ja äidin blogi täyttyi liikuttuneista onnitteluista. Elli sai tutustua läheisiinsä, pääsi vaahtokylpyyn ja sai syödä tuttiaan onnellisena kuin kuka tahansa vastasyntynyt. idin rinnalla oli mukava kuunnella lauluja yön pikkutunneille ja isin ääni rauhoitti keskoskaapissa tai kenguruhoidossa.

idin sylin lämmössä oli turvallista kasvattaa siivet ja lentää taivaan kotiin viidentoista vuorokauden ikäisenä. Ellin elämä vaikutti laajasti lukuisiin ihmisiin ja sai aikaan paljon keskustelua.

Siinä missä Elli-enkelin matka pysäyttää miettimään meistä jokaisen mikä elämässä oikeasti on tärkeää, antaa se lohtua ja tukea lapsensa menettäneille ja heidän läheisilleen, uudesta raskaudesta haaveileville ja vastaavassa tilanteessa raskaana oleville. Suuressa menetyksessä suru näyttää uusia puolia niin itsestään kuin parisuhteesta. Toivon että kokemuksemme tavoittaa erityisten ihmisten ja heidän perheidensä kanssa työskentelevät tahot ja pysäyttää miettimään omaa työotetta ja eettistä puolta asiakkaan kohtaamisessa.

Minä sinua vaan : Elli-enkelin matkazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste